Produktai:

180 ml pieno
2 arbatiniai šaukšteliai maltos kavos
30 ml vandens
10 ml imbierų sirupo
2 lazdelės cinamono

Ruošimas:

1. Pakaitinkite puodelį, iš kurio gersite Latte kavą – pripilkite verdančio vandens.

2. Pašildykite pieną iki 60 laipsnių. Pusę pieno išplakite iki putų.

3. Į pašildyto puodelio dugną supilkite sirupą, paskui pieną. Ant viršaus uždėkite pieno putos sluoksnį.

4. Iš kavos ir vandens paruoškite stiprią kavą. Ją atsargiai pilkite į Latte puodelį. Papuoškite gėrimą cinamono lazdelėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)