Ne paslaptis, jog iš viso M. Monroe ir Johnas F. Kennedy‘s susitiko keturis kartus. Intymus buvo vienas vienintelis susitikimas. 1962 metų kovo 24 dieną prezidentas ir aktorė svečiavosi Bingo Crosby namuose Palm Springse. Būtent ten jiems pasitaikė puiki proga pabūti vieniems – jie ja pasinaudojo.

Iš aktorei skirto miegamojo M. Monroe paskambino masažistui Ralphui Robertsui – ji norėjo sužinoti, kaip numalšinti raumenų skausmą. Patarimo iš tikrųjų reikėjo ne jai, o Amerikos prezidentui, kuriam, kaip žinoma, buvo atlikta stuburo smegenų operacija – jis kentėjo smarkius skausmus nugaros srityje. Išklausęs masažisto patarimų, J.F. Kennedy‘s perėmė telefono ragelį ir padėkojo R. Robertsui už išsamią konsultaciją. Tuomet iniciatyvą į savo rankas parėmė M. Monroe.

Norite pasekti sekso simboliu laikomos šviesiaplaukės pavyzdžiu? Jeigu atsakymas teigiamas, skaitykite toliau.

Išrenkite savo antrąją pusę ir paprašykite jo atsigulti ant pilvo. Pati taip pat išvaduokite iš drabužių, atsisėskite ant mylimojo juosmens. Partnerio nugarą ištepkite šiltu masažiniu aliejumi, paprašykite nejudėti ir atsipalaiduoti.

Tuomet pradėkite mylėtis su mylimojo... nugara. Lėtais, sukamaisiais judesiais judėkite mylimojo nugara iš viršaus į apačią, didžiausią dėmesį skirdamos stuburo linijai.

Jeigu jūsų mylimajam užsiiminėjant meile patinka kalbėtis, masažuodamos jo nugarą kalbėkite švelnius, atpalaiduojančius žodžius arba tiesiog garsiai pasakokite apie savo rankų judesius.

Toks masažas – puiki erotinė preliudija, patiksianti bet kuriam stipriosios lyties atstovui: iniciatyva moters rankose, jam nereikia nieko daryti. Ko daugiau gali norėti vyras?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)