„Panelės TV“ vedėja Draugė ne iš karto patikėjo tokiu dainininkės atsakymu. „Jordanas yra labai patrauklus vyriškis, todėl pas jį besimokančios moterys gali turėti ir kitų tikslų be siekio išmokti apsiginti“, - sakė ji.

Pasak Draugės, Džordana jai prisipažino, kad žavisi savo treneriu. Vis dėlto idealiu vyru ji laiko savo sužadėtinį Sergėjų. Šešis metus su juo gyvenanti POP žvaigždė svajoja susilaukti vaikų.

Pačios nemaloniausios apkalbos, kokias apie save yra girdėjusi Džordana, yra apie tai, kad ji esą slapta atidavė savo vaiką į vaikų namus. Šią žinią dainininkė kategoriškai paneigė.

„Džordana labai myli vaikus. Namuose ji turi daugybę žaislų. Mylimiausias jos žaislas ir talismanas – meškiukas panda, vardu Titas. Be Tito ji negalėtų gyventi“, - sakė laidos vedėjas Plaštakė.

Džordana papasakojo istoriją, kad kartą buvo pametusi talismaną kelionėje. Ji verkė penkias dienas, kreipėsi net į policiją. Grįžusi iš kelionės meškiuką jai atidavė oro uosto viešbučio darbuotojai. Pasirodo, Titas pasimetė tarp lagaminų, o jį radę žmonės atnešė į viešbučio registratūrą.

Susidraugavusi su Plaštake ir Drauge, Džordana išskirtinai laidai „Panelės TV“ sudainavo dainą, iš savo naujo albumo, pasirodysiančio gruodžio mėnesį.

Atvirus pokalbius ir išdaigas su Džordana bei naujos dainos premjerą žiūrėkite laidoje „Panelės TV“ šeštadienį 18 val. (prieš „Žinias“) per LNK. Projektą rengia kūrybinė agentūra „Concept events & media“.