Mažieji TV3 žiūrovai savo namuose galės jaustis kaip kino teatre, mat abiejuose animacijos seansuose nebus jokios reklamos!

„Kalėdinis Madagaskaras“ pirmosios Kalėdų dienos vakarą, 19.00 val., kvies padėti Kalėdų Seneliui, kuris staiga prarado atmintį. Kultiniai Madagaskaro gyventojai – liūtas Aleksas, zebras Martis, begemotė Glorija, žirafa Melmanas ir patrakėliai pingvinai ryšis išgelbėti Kalėdas ir skubės į pagalbą Seneliui.

Antros šventinės dienos vakarą, 19.00 val., TV3 ekranuose premjera – „Ledynmetis. Mamuto Kalėdos“. Amžinoje žiemoje įstrigę įspūdingos kompiuterinės animacijos herojai užkrės nepakartojama nuotaika, žavės nuotykiais ir juokins tragikomiškomis savo gyvenimo situacijomis.

Regos negalią turintys vaikučiai galės susipažinti su „Ledynmečio“ veikėjais, nes šie prabils žinomų žmonių balsais, puikiai įvaldžiusiais intonacijos meną: mamutas Menis – žurnalisto, laidų, renginių vedėjo Rimo Šapausko balsu, tinginys įkyruolis Sidas – aktoriaus ir laidų vedėjo Arūno Sakalausko balsu, aktorius Dainius Svobodas įkūnys kardadantį tigrą Diegą, o TV3 žvaigždė Džiugas Siaurusaitis – vieną iš dviejų broliukų oposumų – Krešą.

Tie mažieji žiūrovai, kurie negali girdėti, tačiau jau moka skaityti, galės aiškiai suprasti apie ką kalba linksmieji „Ledynmečio. Mamuto Kalėdų“ ir „Kalėdinio Madagaskaro“ herojai, nes filmukai bus subtitruoti lietuvių kalba.

Juokingus garsus skleidžiantis priešistorinis voveriukas Skretas, įsimylėjęs savo išsvajotąją gilę, pademonstruos dailiojo čiuožimo subtilybes skambant valso melodijai, o žiemos švenčių ruošos įkarštyje žvairaakis tinginys Sidas, kaip visada visai netyčia, prišauks bėdą. Šįkart jam teks atgauti Kalėdų Senelio palankumą ir su draugų kompanija nukeliauti į patį Šiaurės ašigalį!

Specialioji šventinė animacija vaikams – „Kalėdinis Madagaskaras“ ir „Ledynmetis. Mamuto Kalėdos“ – jau pirmąją ir antrąją Kalėdų dienomis 19.00 val. per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją