M.A.M.A. organizatoriai ir muzikos apdovanoijimų partneris naujienų portalas DELFI suteikia galimybę Jums išsirinkti savo metų žvaigždę ir paskelbti ją „M.A.M.A. Mylimiausiuoju (-ia)”.

Nėra jokių muzikinių žanrų apribojimų: siūlykite, ką tik norite! Tai galite daryti iki paskutinės šių metų dienos - gruodžio 31-osios.

Sausio 3 dieną DELFI bus paskelbtas iš visų Jūsų pasiūlymų suformuotas nominacijos „M.A.M.A. Mylimiausias(-ia)" kandidatų dešimtukas. Tuomet portalo lankytojai galės atiduoti savo balsą už vieną iš kandidatų - mylimiausią atlikėją ar grupę.

Sausio 7 dieną, grandiozinių apdovanojimų išvakarėse, DELFI paskelbs nominacijos „M.A.M.A. Mylimiausias(-ia)" finalinį trejetuką ir jį palydės į didžiąją Kauno „Žalgirio” arenos sceną.

Šios nominacijos laimėtoją bus galima išsirinkti balsuojant telefono skambučiais ir SMS žinutėmis tiesioginės apdovanojimų transliacijos per TV3 metu.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)