Savo asmeninę kalėdinių žaislų kolekciją sukaupęs A. Pogrebnojus tikino, kad yra išsaugojęs žaislų ir iš savo vaikystės laikų. „Mano žaislų kolekcijoje galima aptikti ir pokario ir carinės Rusijos laikų žaisliukų, kuriuos įsigijau Maskvoje. Taip pat keletas yra užsilikusių iš vaikystės laikų. Ši kolekcija iš dėžės ištraukiama per kiekvienas Kalėdas“, - tikino dizaineris.

Aleksandras teigė, kad savo artimiesiems mėgsta dovanoti praktiškas kalėdines dovanas, kuriomis dažniausiai pasirūpina iš anksto. „Labiau mėgstu dovanoti dovanas, nei jas gauti. Dažniausiai dovanoju praktiškas ir originalias dovanas, kurias perku užsienyje arba mažose specifinėse parduotuvėlėse. Pavyzdžiui, viešėdamas užsienyje vasarą, specialiai neieškau kalėdinių dovanų, bet jei pamatau kažką ypatingo ir tinkamo - nuperku“, - pasakojo Aleksandras.

Dizaineris prasitarė, kad per Kalėdas savo mylimajai Monikai įteiks išskirtinę dovaną. „Dovanosiu savo kūrybos rankinę. Kadangi Monika labai norėjo tam tikros rankinės - aš ja pasirūpinau. Šiais laikais Kalėdų senelis turi būti gerai informuotas, ko nori žmonės, nes kitaip gali smarkiai apsirikti“, - juokėsi A. Pogrebnojus, pridurdamas, kad mylima moteris gaus dovaną tik tada, jei iki Kalėdų elgsis gerai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją