Režisieriaus D.Fincherio sukurtų filmų gretose – daugybė sėkmingų hitų – „Socialinis tinklalapis“, „Panikos kambarys“, „Zodiakas“, „Kovos klubas“, tad daug tikimasi buvo ir iš jos sukurtos švedų rašytojo Stiego Larssono romano ekranizacijos. Sprendžiant iš aukštų naujosios „Merginos su drakono tatuiruote“ reitingų internete, kino kritikams įtiko Holivudo mėginimas naujai parodyti švedišką istoriją.

Kaip pranešė Hollywoodreporter.com, MTV ir portalas „NextMovie“ pirmąsyk ėmėsi sudaryti geriausių metų filmų sąrašą. Geriausiai įvertintų filmų kūrėjus ir aktorius žiūrovai išvys tiesioginės transliacijos metu, penktadienio, gruodžio 23-osios, vakarą. MTV žiniomis, geriausio filmo apdovanojimą atsiimti atvyks filmo „Mergina su drakono tatuiruote“ aktorė Rooney Mara. Manoma, kad kompiuterių įsilaužėlę Lisbet Salander vaidinusiai 26-erių merginai šis vaidmuo taps tikru tramplinu į pasaulinę šlovę.

„Mes visi tiesiog pamilome šį filmą nuo pirmosios akimirkos. Mums labai patiko Davido Fincherio darbas, mus tiesiog pribloškė Rooney Mara ir jos nuostabi vaidyba. D.Fincheris filme sukūrė kvapą gniaužiantį pasaulį. Manome, kad šiame filme sudėta viskas, kas gali būti geriausia trileryje ir dramoje“, – sakė MTV kino rubrikos redaktorius Joshas Horowitzas. „Tai – mūsų galimybė garsiai pasakyti apie tuos filmus, kurie buvo mylimi ir įvertinti, net jei jie negaus statulėlių kovoje dėl kitų kino apdovanojimų“, – sakė jis.

10 MTV ir „NextMovie“ geriausių:

1. „Mergina su drakono tatuiruote“ (angl. „The Girl With the Dragon Tattoo“)
2. „Važiuok“ (angl. „Drive“)
3. „Haris Poteris ir mirties relikvijos. 2 dalis“ (angl. „Harry Potter & the Deathly Hallows Part 2“)
4. „Sunokusios pamergės“ (angl. „Bridesmaids“)
5. „Hugo“
6. „Iksmenai: pirma klasė“ (angl. „X-Men: First Class“)
7. „Mapetai“ (angl. „The Muppets“)
8. „50/50“
9. „Paveldėtojai“ (angl. „The Descendents“)
10. „Attack the Block“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją