Antrajame ir – paskutiniajame – pusfinalyje pasirodys vienintelis konkurse likęs charizmatiškas Justinos Savickaitės ir Rapolo Diržinausko duetas, robotu pavirs šokėjas Lukas Remiševskis, dainavimo aukštumas demonstruos Aušra Grabliauskaitė, Gerda Zubrickaite ir mažoji Augustė Rutkauskaitė, akordeonu gros Gytis Kaušius, pasakorė Rugilė Martinkutė toliau stebins naujomis pasakėčiomis, kūrėja Liepa Jaknavičiūtė ir vėl turi staigmenų, pianiste Milda Daunoraitė stebins pirštų miklumu, o kur dar Andrius Dirmantas su fagotu ir savo naujausiais piešiniais.

Pusfinalio komisijoje – džiazo pianistas, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos docentas Artūras Anusauskas, operos solistas Edmundas Seilius, dainų autorius ir atlikėjas Deividas Zvonkus. Atremti komisijos strėles jauniesiems talentams padės projekto vedėjai Saulutė Asevičiūtė ir Ignas Krupavičius.

Dar nepaaiškėjus nugalėtojams, „vunderkindai“ yra kviečiami koncertuoti ne tik i Lietuvos, bet ir užsienio scenas. Būgnininkas Viltenis gavo vaidmenį Gyčio Ivanausko teatre, kiti jau žiba kaip renginių vedėjai.

Jau dabar aišku, kad finale vieta garantuota žiūrovų favoritei Vismantei Vasaitytei. Už ją internetu balsuojantys projekto žiūrovai atidavė daugiau kaip 14 tūkst. balsų.

Primename, kad rugsėjį prasidėjusiame Lietuvos televizijos projekte „Vunderkindai.lt“ įvairiose meno srityse rungėsi 48 vaikai iš visos Lietuvos. Juos vertino garsiausi įvairių meno sričių profesionalai ir Lietuvos televizijos žiūrovai. Konkurso finalas įvyks gruodžio 29-ąją.

Sausio pradžioje Lietuvai prisistatys naujieji „vunderkindai“, kurių atrankos tebevyksta. Visus iki mokyklinio ir mokyklinio amžiaus šokėjus, tapytojus, fotografus, skulptorius, dainininkus, rašytojus, poetus, muzikantus, gimnastus, žongliruotojus, aktorius, iliuzionistus ir kitų meno šakų atstovus laidos prodiuseris Egmontas Bžeskas kviečia registruotis portale vunderkindai.lt .

Projektą globoja LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją