Specialistus domino ne vyresnės nei 6 metų garsių žmonių atžalos.

Sudarinėjant įtakingiausiųjų mažamečių sąrašą paaiškėjo, jog šiuo metu pati įtakingiausia mažametė – aktorių Tomo Cruise ir Katie Holmes dukrelė Suri. Penkiametės mergaitės nuotraukos ir su ja susiję straipsniai nuolat mirga spaudoje, o žurnalistai ją neretai įvardija kaip pačią žaviausią garsių žmonių atžalą.

Suri Cruise

Antroje šio sąrašo vietoje atsidūrė Harper Seven Beckham – futbolo žvaigždės Davido Beckhamo ir jo žmonos Victorios dukrelė. Trečioje vietoje liko Angelos Joli ir Brado Pitto dukra Shiloh.

Kiti Beckhamų bei B. Pitto ir A. Jolie vaikai taip pat pateko į įtakingiausiųjų sąrašą. Pavyzdžiui, D. Beckhamo sūnus Cruz atsidūrė septintoje vietoje, o minėtųjų aktorių dukros Viviena ir Zahara užėmė atitinkamai aštuntąją ir vienuoliktąją vietas. Visą įtakingiausių pramogų pasaulio vaikų sąrašą galima pamatyti leidinio puslapyje internete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją