„Šį konkursą žiūriu jau ne vienerius metus. Pastebėjau, kad kasmet vis keičiasi žmonių skonis, jis gerėja. Nors daug kartų esu įsitikinęs, kad „Eurovizijoje“ nieko negalima nuspėti iš anksto, bet širdimi jaučiu, kad žmonės išsiilgo kokybiškos ir melodingos muzikos. Taip ir norisi garsiai sušukti: Jau užteks šiame konkurse cirkų“, – apie „Euroviziją“ kalba Jurijus.

Kol kas vaikinas dar neapsisprendė, kokia kalba atliks savo dainą „Tu ne viena“. „Neatmetu galimybės dainuoti lietuviškai. Aš didžiuojuosi savo tėvyne, savo gimtąja kalba ir nemanau, kad tarptautinėje scenoje privaloma dainuoti angliškai“, – kalba Jurijus.

Paklaustas, ką mano apie gausiai reklamuojamą jaunosios dainininkės Simonos Milinytės „Eurovizijai“ švedų prodiuserio paruoštą kūrinį, J. Veklenko nedaugžodžiauja. „Esu tolerantiškas įvairiai muzikai, tačiau manau, jog tokios standartiškos melodijos jau seniai nebemadingos“, – Simonai nepalankia nuomone dalijasi klaipėdietis, tačiau jaunajai kolegei linki sėkmės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją