Sėkmė visada įkvepia, todėl prieš pat išmušant Naujiesiems metams vyrai vėl prabils! Gruodžio 29 d. Lietuvos kino teatruose pasirodysianti komedija „Apie ką dar galvoja vyrai?“ žada tapti smagiausiu Naujametiniu humoro fejerverku.

Tai apie ką gi jie kalba šį kartą? Vyrai tai žino, o moterys nujaučia – pagrindinė pokalbių tema kaip visuomet sukasi apie... moteris, kurių antrojoje filmo dalyje dar daugiau nei anksčiau.

Dar vyrai kalba apie pinigus, apie automobilius, apie futbolą, apie... ir vėl moteris! Neišsemiama tema – šimtai gyvenimiškų situacijų su kuriomis kasdien susiduria kiekvienas.

Šilto ir šalto matę keturi vyrukai santykius su dailiosios lyties atstovėmis – draugėmis, žmonomis ir meilužėmis, aptarinėja nestokodami tokio nepakartojamo humoro jausmo, kad, įspėjame, po kino seanso gali paskausti skruostus.

Filmo herojai nestokoja ir vertingų patarimų visiems gyvenimo atvejams. Pavyzdžiui, kaip paaiškinti meilužei, kad jau turi skubėti pas žmoną namo? Reikia maudyti vaiką! O kaip pasakyti, kad neketini palikti žmonos? Uošvė serga, reikia palaukti kol pasveiks!

Tačiau komedija „Apie ką dar galvoja vyrai?“ turi ne tik linksminamąją, bet ir visiems labai naudingą šviečiamąją funkciją – vyrukai pamatys, kaip jie atrodo iš šono, o moterys pagaliau sužinos apie ką gi iš tiesų galvoja jų vyrai.

Lietuviškai titruotas filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją