Gruodžio 25-ąją čia koncertuos „The Ball & Chain“ ir Mantas Jankavičius.

Prieš dešimt metų puikiu pasirodymu tarptautiniame konkurse „Fizz Superstar“ solinę karjerą pradėjęs Mantas Jankavičius 2011-uosius gali drąsiai vadinti savo metais. Pripažintas vokalistas, gebantis įkūnyti Robbie Williams ar Freddie Mercury talentus, pasirodantis ne tik pop scenoje, bet ir miuzikluose, suvaidino pagrindinį vaidmenį sėkmingiausiame lietuviškame filme „Tadas Blinda. Pradžia“.

Mikrofono į aktorystę galutinai tikrai neišmainysiantis Mantas kalėdiniame „Gargaro“ vakare atliks populiariausią savo programą „Čiuožki“, kurios metu skambės 2010-aisiais išleisto albumo kūriniai.

Jaukūs, šeimyniški ir nuoširdūs, tuo pačiu drąsūs ir originalūs – tokiais žodžiais gerbėjai apibūdina šeimyninį Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetą „The Ball & Chain“. Pertraukas „inCulto“ ir „Skamp“ veiklose paskelbę atlikėjai ką tik išleido skoningų fotosesijų ir vaizdo klipų lydimą debiutinį „miegamojo dainų“ projekto albumą, kurį plojimais ir šūksniais jau spėjo įvertinti ir „Gargaro“ lankytojai. „The Ball & Chain“ už netikėtą, bet kritikų ir gerbėjų karštai įvertintą akustinį projektą jau įvertinti „Pravda Naujokų“ apdovanojimuose – čia, beje, kaip geriausia nauja vieta nominuotas ir „Gargaras“.

Kalėdos namuose, Kalėdos su brangiausiais, Kalėdos šiltai ir skambiai. Taip atvirai ir draugiškai gruodžio 25-ąją į „Gargarą“ užsukti kviečiami visi, čia atradę tai, ko Kaunui visuomet trūko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją