„Daug koncertuojame, daug važinėjame automobiliu kartu, tai ir gimė tokia idėja. Klipą sukūrėme šiaip sau, nors daug į jį investavome, iš jo nieko ypatingo nesitikime. Mes trise esame daug uždirbantys, ypač į Rudoką pažiūrėjus tai yra akivaizdu. Nufilmavome klipą šiaip sau, neturėjome jokio aiškaus režisūrinio sprendimo. Filmavo mūsų draugai, užtrukome kelias valandas, o nuogalius – buvęs narkomanas Vosilijus iš Valkininkų reabilitacijos centro“, – greičiausiai juokais kalbėjo „Čilinam“ nariai.

„Kalėdų laiškas“ – R. Rudoko kūrybos daina. Anot atlikėjų, nors klipe nematyti kalėdinės eglutės, jie įsitikinę, jog kūrinys – „šventiškiausias ir kalėdiškiausias visoje lietuviškojo šou istorijoje“.

Klipe „Kalėdų laiškas“ grupės gerbėjai išvys ne tik sovietmečio laikų kadrų, skolintų iš M. Jampolskio tėvo jaunystėje kurtų filmų archyvų. Atlikėjų trijulė nusifilmavo ir iš „Snoro“ bankomato besigryninantys pinigus. Minėto banko bankomatus esą atgaivino netikėtai magiškų galių įgavęs Vosilijus.

„Norėčiau patikinti, kad filmavimas nespalvota kino juosta yra tiesiog mados klyksmas, otkutiūras“, – juokavo M. Jampolskis.

„Iš tiesų mūsų naujame klipe nėra nieko naujo ir nieko rimto. Tiesiog ką matėme, tą ir filmavome, kolegos vėliau sumontavo, o išėjo tai, kas išėjo“, – pasakojo Stano.

Tuo metu R. Rudokas klipe nusifilmavo prie automobilio vairo. Paradoksas, tačiau vairuotojo pažymėjimą jis matys it savo ausis dar pusantrų metų, mat teismas antradienį priėmė sprendimą netenkinti jo apeliacinio skundo. Bent jau filmavimo metu prieš TV kameras aktorius turėjo progą spustelėti akseleratorių ir pasukinėti vairaratį.

Naujasis „Čilinam“ klipas – DELFI skaitytojų teismui:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją