Lygiai už savaitės, antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją grupė pasirodys Kauno sporto halėje, į kur parduoti beveik visi bilietai. „Galbūt padariau klaidą, kad koncertui Kaune pasirinkau Kauno halę, o ne „Žalgirio“ areną. Kita vertus, ten koncertą ketiname surengti kitąmet, kai „Sel“ švęs 20-metį“, - sako dainininkas.

Nedaug bilietų liko ir į išskirtinį koncertą sostinės „Forum Palace“ rūmuose Naujųjų metų naktį, į kurį pateks tik artimiausi draugai ir ištikimiausi gerbėjai. Tačiau panašu, kad daugiausia gerbėjų vienoje vietoje susirinks Klaipėdoje - į „Švyturio“ arenoje vyksiantį pasirodymą 8 tūkst. bilietų neliko daugiau nei prieš dvi savaites.

Grupei „Sel“ pilnų salių gali pavydėti ir jauni, ir patirtį turintys šalies muzikantai. Tokio populiarumo paslaptis - ne tik kūryba. Nėra nė vienos grupės Lietuvoje, kuri tiek investuotų į savo koncertus. Jau kelintus metus iš eilės E.Dragūnas gerbėjus apstulbina pasirodymais, kuriuose naudojama naujausia ir kokybiškiausia pasaulyje apšvietimo ir įgarsinimo techinika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją