Kaip teigė Ž. Grigaitis, dar anksčiau jo namus per Kalėdas puošdavo gyva eglė, kurią po švenčių jis visuomet pasodindavo, tačiau pastaruoju metu nėra tam nei laiko, nei reikalo: „Jeigu namuose būtų mažų vaikų - būtų poreikis. Tačiau dukra jau suaugusi, todėl nėra kam ja džiaugtis. Šiuo metu laikausi principo, kad tikra kalėdinė eglė turi augti miške“.

Kelionių mėgėjas DELFI tikino, kad tiek vadinamoji jo eglė, tiek ir dauguma ją puošiančių žaisliukų - suvenyrų parkeliavo drauge su juo iš Italijos. Taip pat šią kolekciją papildė ir suvenyrai iš D. Britanijos.

Pasak Žilvino, prieš porą metų ant šios eglės puikavosi kone 80 išskirtinių žaislų ir suvenyrų kolekcija, tačiau pusę jų per dvejus metus Žilvinas išdovanojo draugams ir artimiesiems.

Pasiteiravus, ar verslininkas iš anksto rūpinasi kalėdinėmis dovanomis, jis buvo atviras.

„Kadangi daug keliauju, kalėdines dovanas kaupiu ištisus metus. Lietuvoje yra labai skurdus dovanų pasirinkimas, tad jeigu kelionių metu pamatau kažką tinkamo ir išskirtinio, tuomet ir nuperku“, - pasakojo Žilvinas, pridurdamas, kad jo dukra visuomet Kalėdų proga gauna didelį dovanų krepšį, kuriame dovanos būna pirktos kelionių metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją