Lietuvos televizija antrąją Kalėdų dieną kviečia žiūrėti jubiliejinio vakaro, skirto Algimanto Čekuolio 80-mečiui, įrašą. Specialios laidos pradžia – gruodžio 26 d. 19.30 val.

Lietuvos televizija – Lietuvoje vienintelė, kurios eteryje karaliauja į devintąją dešimtį įkopęs laidų vedėjas. Kad tai – Lietuvos rekordas, laidoje atskleis specialiai A. Čekuolio jubiliejui agentūros „Factum“ įregistruotas šalies rekordas.

Kaip prasitarė vakaro vedėja Edita Mildažytė, A. Čekuolis – vienas iš nedaugelio 80-metį švenčiančių garsenybių, kurių polėkis bėgant metams ne blėsta, o auga. Gal todėl galantiškasis ekrano ir televizijos užkulisių kavalierius nepabūgo, pasak Editos, jam specialiai sukonstruoto rožinio „O lia lia pupyčių“ sosto? O jo gyvenimo moteris, žmona Edita Čekuolienė, visos Lietuvos akivaizdoje pasiprašė būti pavadinta jo „pusryčių moterimi“, nes tik jai „nusišypso laimė su Čekuoliu pusryčiauti“.

Tarp A. Čekuolio talento gerbėjų – ir Lietuvos Prezidentė Dalia Grybauskaitė, perdavusi jubiliatui sveikinimą, kuriame dėkojo už gyvenimo ir pažinimo pamokas, kurių klausėsi ne tik ji, bet ištisos kartos. LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius jubiliejaus proga A. Čekuoliui įteikė naują sutartį tarp LRT ir laidos „Popietė su A. Čekuoliu“, kurioje rašoma, kad sutartis ateityje gali būti nutraukiama tik vienašališkai – laidos autoriaus – iniciatyva.

Ši ir kitos originalios dovanos, muzikiniai sveikinimai ir šilti žodžiai nacionalinės televizijos simboliui – gruodžio 26 dieną 19.30 val. per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)