Socialiniame tinkle „Twitter“ mergina rašo: „Turbūt esu kvailiausias ir mažiausiai nelaimingiems atsitikimams atsparus žmogus visame pasaulyje, nes praeitą naktį per miegus iškritau iš lovos ir net trijose vietose susilaužiau ranką!“.

„Buvau apsistojusi viešbutyje, čia lova tokia aukšta, jog jaučiuosi tarsi būčiau nukritusi iš 1,4 metro aukščio“, - teigiama kitoje žinutėje.

„Lūžo mano kairė ranka, o aš kairiarankė, taigi dabar plaukus man šukuoja mama, maistą pjausto irgi mama – vėl jaučiuosi kaip vaikas. Mamai, aišku, tai labai patinka! Baisiausia, jog atrodau taip, tarsi nuolat visiems rodyčiau į viršų iškelta nykštį – viskas dėl to gipso“, - rašo K. Osbourne.

Vienas iš K. Osbourne gerbėjų, @Mbalz3, niekaip negalėjo suprasti, kaip jo dievinama žvaigždė vis dar gali bendrauti žinutėmis su savo gerbėjais, ir paklausė: „Jeigu esi kairiarankė ir lūžo būtent ta ranka, tai kaip bendrauji su mumis?“.

Mergina atsakė: „Žinai, vis dar turiu dvi rankas!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją