Vienas reikšmingiausių B. Vanago nuopelnų šiemet, tai rugpjūčio 21-ą vykęs Vilniaus „Velomaratonas 2011“. Pačioje sostinės širdyje – senamiestyje įsikūrusioje vaizdingoje trasoje startavo daugiau nei 3500 dviratininkų. Gausiausią dalyvių būrį sutraukiantis renginys Lietuvoje atspindi keturias pagrindines vertybes: šeimą, sveikatingumą, ekologiją bei saugų eismą.

Kitas svarbus pasiekimas – ledo ritulio komandos HC „Baltica“ sukūrimas. Pajėgiausia ekipa Lietuvoje pakėlė šį sportą į naują lygmenį ir šiuo metu sėkmingai rungtyniauja Žemyninės jaunimo ledo ritulio lygos (MHL) pirmenybėse.

„Šie metai man asmeniškai ir visam Nacionalinio automobilių klubo kolektyvui buvo labai aktyvūs ir reikšmingi. Vasaros pabaigoje visuomenei pasiūlėme dar turiningesnį ir kokybiškesnį „Velomaratoną“, kurį bendruomenė priėmė itin palankiai, o mažiau nei po mėnesio startavome su visiškai nauju ledo ritulio klubu – Vilniaus „Baltica“, – sakė B .Vanagas.

Be svarbių visuomeninių renginių B.Vanagas nepamiršta ir profesionalaus automobilių sporto. Įsikūrusi Vilniuje, jo komanda dalyvavo visame 2011 metų Lietuvos ralio čempionate, taip pat dar keturiose varžybose, vykusiose Latvijoje ir Estijoje. Lenktynininkas ne tik pats dalyvauja lenktynėse, tačiau ir jas organizuoja.

Ateinančių metų sausio 28-ą Utenos rajone įvyks „Halls Winter Rally 2012“. Didžiausias žiemos sporto renginys Lietuvoje tradiciškai sutrauks pajėgiausius lenktynininkų ekipažus bei minias žiūrovų, kurių paprastai susirenka apie 50 tūkstančių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją