Grožis taip pat neabejotinai atspindėjo mūsų perėjimą į naująjį tūkstantmetį. Pradedant spalvomis ir baigiant audiniais, mūsų asmeninio stiliaus išraišką ir toliau įtakos kylančios kryptys. Paimkime, pavyzdžiui, nagų dizainą. Konservatyvių spalvų ir kūdikio rausvumas nuėjo į užmarštį. Švelnūs kibernetiniai šešėliai, tekstūros ir netikėti dizainai vis dažniau atsispindi ant mūsų nagų.

Rėksmingi dalykai taip pat ateina į madą. Mados “jėgainė” - Gucci šį sezoną debiutavo savo reklamose, demonstruodama ranką su ilgais, juodais nagais su sidabriniais žiedeliais ant mažojo pirščiuko. Juodi, spindintys nagai taip pat pasirodė ir ant Marc Jacob bei Alexander McQueen podiumų.

Nagų mados kryptys yra Jan Arnold, "Kūrybiško nagų dizaino" studijos prezidentės, gyvenimo būdas. Ši studija profesionaliems grožio salonams diktuoja pagrindines mados kryptis. Arnold ir jos komanda, susidedanti iš tarptautinių nagų technikos specialistų įvardina pagrindines pasaulio kylančias mados sroves. Čia "Kūrybiško nagų dizaino" studija jums siūlo keletą būdų, kaip XXI amžiuje galėtų atrodyti jūsų nagai.

Mikroschemos

Šios technikos gudrybės yra nuostabios. Atrodysite lyg didžiausia kompiuterių žinovė, įsijungianti į naujojo tūkstantmečio tinklą. Tikros kompiuterinės mikroschemos ir laidai įtvirtinami kaip nagų dekoracijos – vaizdas toks, lyg būtumėte ne iš šio pasaulio. Šią išvaizdą galite personalizuoti - pridėkite karoliukų, jūros kriauklelių arba dailių džiovintų gėlių.

Krištolas

Peršviečiamumas ir krištolo tyrumas yra svarbi ateities srovė. Su stiklo skaidrumo nagų laku savo nagams nuo pat odelių iki nagų galiuko suteiksite švarumo ir skaidrumo įspūdį – tokio skaidrumo kaip šaltinio vanduo. Toks manikiūras labai madingas Japonijoje. Tai labai modernu, beveik kaip plastikas.

Dygsniai

Aukštoji mada XXI amžiuje įsikuria lovoje – tai liudija antklodžių motyvai. Nagų galai nukerpami ir “užlopomi” baltos odos imitacijos laku, kuris sukuria klasikinį Coco Chanel stilių, kuris tuo pat metu lenktyniauja su moderniais Jean Paul Gaultier ar Michael Kors stiliaus įvaizdžiais.

Iliuzija

180° inversija tradiciniame prancūziškame manikiūre su ypač moderniu posūkiu. Šis kosmoso amžiaus vaizdas puikiai tinka trumpiems nagams, nes galite vizualiai prailginti baltą šypsenėlę, esančią prie jūsų nagų šaknų. Galite sukurti bet kokią iliuziją, kokios tik pageidaujate. Nagų galiukai panardinami į blizgučių miltelius ir jiems suteikiamas blizgesys.

Metalas

Metalai yra naudojami, norint sukurti ypač švelnios tekstūros iliuziją. Mirksinti folija nagams suteikia kosmoso amžiaus akcentą. Pilni spindesio, mirgėjimo ir atspindžių efektų nagai atspindi ateities prabangą. Prie nagų pritvirtinamas sidabrinis lapas. Sidabrą galime pakeisti auksu arba sumaišyti abi spalvas – taip sukursime brangiojo metalo įspūdį.

Smokingas

Atsakykite į smokingo iššūkį tobulu manikiūru. Smalos juodumas ir balta pudra sukuria dramatišką šypsenos liniją, kuri išliks visą naktį, netgi pasibaigus puotai. Šie nagai yra ypač stiprūs ir spindintys bei labai nepastovūs. Ant “smokingo” manikiūro užtepusios du sluoksnius nagų lako,juos pritaikysite dienai. Išvaizdos nesugadins netgi nagų lako nuėmėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją