„Sukūriau kvepalus, tapau pirmąja burleskos šokėja ir laisva kūrboje moterimi. Inspiruota šių savo gyvenimo pokyčių papuošiau eglutę vintažiniu kabareto stiliumi su plunksnomis, violetinių spalvų žaisliukais. Gyvų eglės šakų vainiką žadu nupinti ir papuošti Kūčių vakarui“, – DELFI pasakojo E. Vaitkevičė.

Moteris sakė eglutę puošusi gruodžio pradžioje todėl, kad jau tuo metu pajuto šventinę Kalėdų nuotaiką. Eglija savo žaisliukų kolekciją kasmet papildo naujais papuošalais.

„Šiemet eglutę papuošiau žaisliukais, kuriuos surinkau per kelis pastaruosius metus. Labai patinka violetinė spalva. Balerinas ir krištolo papuošalus dovanojo draugė iš Amerikos. Juos pati papuošiau vėduoklėmis ir plunksnomis, kad būtų panašios į burleskos šokėjas. Tradicines girliandas šiemet pakeičiau juodų ir violetinių plunksnų boa, nes nuo gimimo esu kosmopolitė ir nebijau eksperimentų“, – pasakojo burleskos Lietuvoje pradininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją