1. Kraulis nugara – tai puikus būdas sustiprinti krūtinės raumenis. Plaukiojimas apskritai yra naudingas sveikatai, o merginoms jis padės dar ir estetine prasme – krūtinė ne tik padidės, bet bus standesnė ir geriau atrodys.

2. Veneros duobutės – tai ties juosmeniu truputį aukščiau sėdmenų esantys įdubimai. Vieni tvirtina, kad jos byloja moters polinkį gimdyti vaikus, kiti įsitikinę, jog tai moters gebėjimo patirti daugkartinį orgazmą požymis. Tiesa yra tokia: Veneros duobutės tėra anatominė konkretaus žmogaus savybė ir jų buvimas jokios reikšmės neturi.

3. Nugaros skausmai – užmokestis už didelę krūtinę. Didelis biustas pakeičia svorio centrą, dėl to tokiai moteriai tenka labiau įtempti apatinės nugaros dalies raumenis. Kai kurios moterys išvis gėdijasi šios gamtos dovanos ir vaikšto atkišusios pečius į priekį bei surietusios nugarą, kas situaciją dar labiau pablogina. Vis dėlto kai kurie terapeutai įsitikinę, kad krūtinės dydis čia nė prie ko – tereikia nepamiršti savo laikysenos bei palaikyti nugaros raumenų tonusą.

4. Nugaros masažas jaudina moterį fiziologine prasme. Ypatingai juosmens masažas, kurį atliekant į dubens sritį patenka daugiau kraujo ir todėl šioje vietoje padidėja jautrumas.

5. Jeigu apie avalynės pakulnės aukštį moteris galvotų stuburo smegenimis, ji niekada nesiautų aukštakulnių. Kuo aukštesnė pakulnė, tuo labiau pasislenka moters svorio centras ir todėl padidėja juosmens apkrova. Dėl to pasislenka ir juosmens-kryžkaulio srityje esantys stuburo slanksteliai. Dėl pastarųjų nepatogios padėties ima skaudėti nugarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)