Nors daugelis verslininkų ekonominės stagnacijos laikotarpį stengiasi pergyventi kaip įmanoma mažindami išlaidas, atsiranda ir manančių, kad tai geriausias laikas plėtrai ir investicijoms. Naujų automobilių pardavimai kyla pakankamai lėtai, tačiau šiauliečiai investavę į naują prekybos saloną, sako, kad tai žingsnis į ateitį.

Šiaulių bendrovė pradėjusi verslą nuo prekybos autodetalėmis atidaro jau antrą naujų automobilių saloną. Šiauliuose, po pertraukos ir vėl bus galima įsigyti Čekijoje gaminamų automobilių. Oficialūs „Škoda“ atstovai Lietuvoje tvirtina, jog jų planuose - tolimesnė plėtra, kuriai įtakos ekonominė situacija praktiškai nedaro.

Naujo salono atidarymo metu pristatytos ir naujausios automobilių pramonės tendencijos. Kol pasaulyje ne itin sėkmingai bandomos elektromobilių technologijos, Europos gamintojai intensyviai tobulina dyzelinius variklius. Didele degalų ekonomija pasižyminčius automobilius jau galima įsigyti ir Lietuvoje, kitais metais pasirodysiantys modeliai turėtų būti dar taupesni.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją