Apie tai praneša Šiaulių apskrities televizija.

Vienas geriausių šalies plaukikų sako, jog per savo karjerą pasiekė bene visus užsibrėžtus tikslus ir neišsipildžiusių svajonių beveik neliko.

27-erių metų P. Viktoravičius sako tvirtai apsisprendęs palikti didįjį sportą. Varžybose sporto mėgėjai jį išvys galbūt tik po kelerių metų, veteranų kategorijoje. Sportininkas prisipažįsta jau ne kartą girdėjęs raginimus likti sporte, kaip treneriui.

Plaukikas sako, kad šios profesijos imtųsi tik tuo atveju, jei Šiauliuose pagaliau atsiras olimpinius standartus atitinkantis baseinas.

Naują, olimpinius standartus atitinkantį 50-ies metrų, dešimties plaukimo takelių baseiną mieste žadama statyti jau seniai. Iki šiol tokie planai buvo nukeliami dėl politikų nesutarimų, lėšų stygiaus ir sunkios ekonominės padėties. Tačiau dabar, anot Šiaulių mero Justino Sartausko, įgyvendinti šią idėją, ko gero, pagaliau pavyks, jei tik pritars miesto taryba.

Miesto mero tikinimu, jau beveik aiški ir naujo baseino vieta. Jis, valdininkų manymu, galėtų būti šalia sporto arenos arba greta kurio nors iš dviejų jau esančių baseinų - pietiniame mieto mikrorajone ar centre, prie sporto mokyklos „Delfinas“, skelbia Šiaulių apskrities televizija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)