Škotas teigia, kad, nepavykus gauti piloto vietos ateinančiais metais, jis metus atostogaus ir laimę bandys 2006-aisiais.

„Aš nepasiruošęs pasitraukti. Bandysiu gauti vietą kitiems metams, jei nepavyks – bandysiu ir po metų“, – pareiškė D.Coulthardas.

„Manau esu greitas, turiu aistrą pergalėms, pasiryžimą ir atsidavimą jų siekimui, ir sugebu lenkti, tad esu konkurentabilus. Tačiau kol nepasirašiau sutarties kitam sezonui, nieko neturiu. Tikiuosi lenktynės Brazilijoje man nebus paskutinės. Padarysiu viską, ką galiu, kad kitąmet lenktyniaučiau“, – pridūrė jis.

D.Coulthardas neliko skolingas pasitikėjimą juo praradusiai „McLaren“ komandai: „Vienintelis dalykas, kuris trukdo man pasirodyti geriau – neturiu komandos, kurioje mane remtų ir norėtų, kad jiems atstovaučiau. Nenoriu sakyti, kad dabartinė komanda man kenkia, tačiau natūralu, kad visi jų ištekliai nukreipti investicijoms į ateitį“, – kalbėjo škotas.

„McLaren“ ekipoje šį pilotą 2005 m. pakeis iš „Williams“ ateisiantis Juanas Pablo Montoya. Manoma, kad pats D.Coulthardas turi neblogą galimybę kitąmet tapti BAR pilotu, jei ši ekipa nesugebės išlaikyti savo gretose į minėtąją „Williams“ norinčio išeiti Jansono Buttono.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.