Pasak „Krasta auto“ „Krasta auto“ pardavimų ir rinkodaros vadovės Rasos Klimavičiūtės, naujasis 3 serijos sedanas bus išskirtinis tuo, jog pirkėjai, atsižvelgiant į poreikius, galės jį rinktis iš trijų komplektacijų - Sport, Luxury ir Modern, kurios viena nuo kitos skirsis ne tik techninėmis savybėmis, bet ir vidaus bei išorės dizaino elementais.

Akivaizdūs naujojo 3 serijos modelio pokyčiai – nauji „veido bruožai“ ir juos paryškinančios dizaino detalės bei dar sportiškesnis siluetas - matomi tik pažvelgus į naująjį sedaną. Taip pat didesni nei pirmtako naujojo BMW 3 serijos sedano gabaritai (9,3 cm ilgesnis ir 5 cm ilgesnė važiuoklė) šiam automobiliui suteikia ne tik naujesnę formą, bet ir erdvumo, kuriuo gali mėgautis tiek priekyje, tiek gale sėdintys automobilio keleiviai.

Pirkėjai šį automobilį galės rinktis su vienu iš keturių variklių su naująja BMW TwinPower Turbo technologija. BMW 3serijos sedaną galima bus rinktis iš dviejų dyzelinių (163 AG BMW 320d 2.0 l ir 184 AG BMW 320d 2.0 l) ir iš dviejų benzininių (245 AG BMW 328i 2.0 l ir 306 AG BMW 335i 3.0 l) agregatų. Gamintojų teigimu, ekonomiškiausias iš siūlomų variklių yra 163 AG išvystantis dyzelinis BMW 320d 2.0 l. Šio variklio vidutinės degalų sąnaudos tesiekia 4,1 l/100 km. Tuo tarpu greičiausias, 250 km/val. greitį pasiekiantis, agregatas - 306 AG BMW 335i 3.0 l, kuris iki 100 km įsibėgėja per 5,5 s.

BMW 3 serijos modelis bus pirmasis vidutinių prestižinių automobilių segmento atstovas su automatine aštuonių pavarų greičių dėže, kuri galės būti derinama su bet kuriuo iš pasirinktų BMW 3 serijos sedano variklių bei su Auto Start&Stop funkcija.

BMW 3 serijos sedano ekonomiškumą taip pat užtikrins BMW EfficientDynamics technologijos, Auto Start&Stop funkcija, stabdžių energijos atnaujinimo sistema, optimalus pavarų keitimo indikatorius ir kt. Siekiant dar labiau padidinti šio automobilio ekonomiškumo rodiklius, su Driving Experience Control sistemos pagalba kiekvienas vairuotojas galės pasirinkti ne tik įprastus Comfort, Sport ar Sport +, bet ir ECP PRO režimą, kuris leidžia važiuoti dar taupiau.

Naująjį BMW 3 serijos sedaną išbandyti ir įsigyti Lietuvoje bus galima kitų metų sausio pabaigoje. Šio modelio kaina prasidės nuo 122,9 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją