52-ejų treneris, garsėjantis savo emocionalumu, ligoninėje atsidūrė naktį iš penktadienio į šeštadienį. Pastaruoju metu V. Chomičiaus sveikata buvo šiek tiek pablogėjusi, bet Lietuvos nacionalinės rinktinės stratego Kęstučio Kemzūros asistentas teigė tenorėjęs profilaktiškai pasitikrinti širdies ir kraujagyslių sistemos būklę.

Pirmadienį jau išrašytas iš ligoninės, V. Chomičius antradienį dar apsilankė pas gydytojus atlikti tyrimų ir jau ruošiasi kelionei į Maskvą.

Tiesa, prieš išvykstant iš Lietuvos treneriui dar reikės sutvarkyti nemalonius formalumus. Trečiadienį Šiaulių miesto apylinkės teismas turi paskelbti nuosprendį „Triumf“ legionieriams iš JAV Jerry Jeffersonui ir Tywainui McKee, praėjusią savaitę įsivėlusiems į muštynes naktiniame klube ir pasipriešinusiems policijos pareigūnams.

„Rytoj atvyks abu nusikaltėliai, išspręsime visas problemas ir sudėliosime visus taškus, o ketvirtadienį jau skrisime į Maskvą“, – sakė V. Chomičius.

Pasak jo, klubas pasigailėjo žaidėjų ir nusprendė nevaryti jų iš komandos, tačiau abiems krepšininkams skirtos griežtos nuobaudos.

„Jie prisipažino, sutiko su visais priekaištais. Žaidėjai sutiko perrašyti kontraktus – dabar šie nebus garantuoti ir galios iki pirmo nusižengimo. Be to, abu nubausti finansiškai, – kalbėjo V. Chomičius. – Po truputį apie tą incidentą sužinau vis daugiau ir daugiau.

Pasirodo, į klubą ėjo šeši mūsų komandos krepšininkai: dar aiškinamės, kas tokie buvo kiti. Jie taip pat turėtų būti nubausti už režimo sulaužymą.“

Primename, kad praėjusį ketvirtadienį po nesėkmės 94:101 prieš „Šiaulius“ viename Saulės miesto naktinių klubų pralaimėjimo kartėlį plovę J. Jeffersonas ir T. McKee susimušė su klubo apsaugos darbuotojais, o paskui dar pasipriešino policijos pareigūnams.

Amerikiečiai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę, iš kurios kitą dieną paleisti laidavus V. Chomičiui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją