Kol kas dabartinių Eurolygos čempionų sąskaitoje 5 pergalės ir 2 nesėkmės. Šis rezultatas „Panathinaikos“ ekipa jau garantavo vietą tarp geriausių šešiolikos Eurolygos ekipų. „Žalgirio“ pergalių ir pralaimėjimų santykis atvirkštinis, tačiau kauniečiai dar neprarado galimybių patekti į TOP-16 etapą.

Pirmoje tarpusavio dvikovoje Atėnuose pranašesni buvo šeimininkai – 92:75. Š. Jasikevičius teigė, kad pergalę „Panathinaikos“ klubas sieks iškovoti ir svečiuose.

„Kiekvieną kartą atvažiuoji laimėti, stengtis“, - Kauno oro uoste teigė Š. Jasikevičius.

35 metų įžaidėjas teigė, kad „Žalgirio“ sudėtis nėra prasta, tačiau, Š. Jasikevičiaus įsitikinimu, kauniečiams dar nepavyko atrasti savo žaidimo.

„Žalgiris“ - su savomis problemomis, mes – su savomis. Galbūt, pas „Žalgirį“ problemų šiuo metu daugiau, bet vėlgi, „Žalgiris“ labai talentinga komanda, surinkti labai geri žaidėjai, kurie dar neatrado žaidimo ritmo. Bet „Žalgiris“ žais namuose, kas jiems bus kur kas geriau, nei žaisti išvykose, kur iki šiol pralošinėdavo. Bus sunku“, - teigė Š. Jasikevičius.

Po pertraukos į Atėnų klubą sugrįžęs Lietuvos krepšininkas teigė, kad vėl įsilieti į pažįstamą ekipą nebuvo sudėtinga.

„Normaliai, man Atėnuose gerai. Lengviau grįžti į komandą, kur pažįsti trenerį, kur pažįsti visą sistemą, kur pažįsti visą aplinką. Man sugrįžimas į Atėnus, kaip sugrįžimas į namus praktiškai. Viskas yra labai gerai pažįstama, viskas sava. Nereikia prisitaikyti prie miesto, prie papročių. Viskas labai paprasta“, - teigė lietuvis.

193 cm ūgio Š. Jasikevičius šio sezono Eurolygos varžybose vidutiniškai per rungtynes pelno po 6,3 taško, o aikštėje praleidžia po beveik 11 su puse minutės.

Lietuvis iš dvitaškio zonos atakuoja 58 proc. taiklumu, o nuo tritaškio linijos 22 proc. metimų pasiekė tikslą. Kol kas visi 4 Š. Jasikevičiaus mesti baudos metimai buvo taiklūs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją