Į Rusijos sostinę išvykę Lietuvos komandos atstovai dalinosi savo patirtimi su MHL ir KHL komandų atstovais komunikacijai. Tuo pačiu reikšmingo įvertinimo sulaukė ir pagrindinis klubo vartininkas lenkas Nikiforas Ščerba – jis pripažintas mėnesio geriausiu lygos pirmenybių vartininku.

„Balticos“ atstovų teigimu, klubas rudenį palydėjo itin pakiliai. Pasak, „Balticos“ atstovės spaudai Alisos Bulybenko, kvietimas į Maskvą pristatyti klubo veiklą kaip sėkmės atvejį visai lygai buvo itin reikšmingas, turint omeny, kad komanda ir visa jos organizacija yra dar labai naujas darinys.

„Konferencijos metu, klubų komunikacijos atstovai visapusiškai pristatė, kaip jie populiarina savo komandas. Ne paslaptis, kad darbas su žiniasklaida Rusijoje skiriasi, tačiau įsigilinti į ilgametį kolegų darbą su pačia komanda bei visapusiškais jos populiarinimo būdais buvo iš tiesų naudinga patirtis.

Šiame kontekste pristatyti savo veiklą, kaip pavyzdį visai lygai, buvo labai malonu, juolab, kad šioje sferoje vos debiutavome. Tai yra rimta paskata dirbti dar profesionaliau“, – sakė A. Bulybenko.

Septynių valandų trukmės konferencijoje dalyvavo lektoriai, vedę teorinę jos dalį bei kviestiniai kelių klubų atstovai, kalbėję susirinkusiai MHL ir KHL klubų atstovų auditorijai.

Dar vienas džiugus įvertinimas klubui – geriausiu lygos vartininku lapkričio mėnesį pripažintas „Baltica“ žaidėjas N. Ščerba. Iš viso 400 min. per mėnesį sužaidęs vartininkas, laimėjo šešerias rungtynes iš aštuonių ir pasiekė 2,25 proc. naudingumo koeficientą.

„Jaučiuosi pagerbtas ir labai vertinu šį titulą. Jei ne visos komandos darbas, nebūčiau tapęs geriausiu vartininku, tad, visų pirma, ačiū komandos draugams už puikų darbą“, – pabrėžė N. Ščerba.

Artimiausios profesionalaus ledo ritulio klubo „Baltica“ rungtynės – draugiški susitikimai gruodžio 14-ąją ir 15-ąją Vilniaus Pramogų arenoje su Baltarusijos vyrų komanda Gardino „Neman“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją