„Labai džiaugiamės, kad turėsime jauniesiems šalies krepšininkams skirtą laidą“, - džiaugėsi MKL direktorius Dainius Čiuprinskas.

„Dabar būsime vienintelė Lietuvos krepšinio lyga, kuri turės savo laidą šalies televizijose. Stengsimės žiūrovams parodyti visą moksleivių krepšinio grožį, supažindinsime su perspektyviausiai žaidėjais, parodysime įdomiausių rungtynių epizodus bei kaskart pateiksime karčiausias mėnesio naujienas“.

Jau pirmoje „Ateities krepšinio žvaigždės – šiandien“ laidoje bus galima išvysti naudingiausių MKL spalio mėnesio žaidėjų pristatymus. Krepšinio gerbėjai galės susipažinti su Kauno krepšinio mokyklos „Aisčiai“ talentais Martynu Varnu ir Justina Matuzonyte.

Laidos žiūrovams bus proga nukeliauti į pajūrį ir pamatyti kokiomis sąlygomis dabar treniruojasi geriausi Klaipėdos krepšininkai.

„Naujas Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos kompleksas šiuo metu yra vienas geriausių Lietuvoje. Džiaugiamės, kad pagaliau persikėlėme į naujus namus. Ši mūsų salė nuo senosios skiriasi kaip diena ir naktis“, - pasakojo V. Knašiaus mokyklos direktorius Stasys Kaupys.

Moksleivių krepšinio lyga laidoje „Ateities krepšinio žvaigždės – šiandien“ pristatys ir geriausius Lietuvos krepšininkus, anksčiau savo jėgas išbandžiusius MKL pirmenybėse. Pirmas savo prisiminimais pasidalino Kauno „Žalgirio“ puolėjas, o anksčiau Šarūno Marčiulionio akademijos ir Vilniaus krepšinio mokyklos aprangas vilkėjęs Mindaugas Kuzminskas.

„Manau, kad Moksleivių lygoje būna daug daugiau nesuvaidintų emocijų nei profesionalų krepšinyje“, - tikino „Žalgirio“ puolėjas M. Kuzminskas. - Nuo to laiko, kai aš žaidžiau MKL, viskas, manau, patobulėjo: vedami statistikos protokolai, išaugo teisėjavimo lygis, jaunimas žaidžia geresnėse krepšinio salėse. Moksleivių lyga duoda ne tik tokią naudą, jog žaidi krepšinį, sportuoji, bet čia taip pat tobulėji ir kaip asmenybė, kaip žmogus, ugdai bendravimo įgūdžius. Manau, daug kas iš sporto mokyklos laikų išlieka tavo geriausiais draugais iki pat gyvenimo pabaigos”.

„Džiaugiamės, kad savo eteryje turėsime laidą, skirta jauniesiems Lietuvos krepšininkams“, - teigė SPORT1 programų direktorė Viktorija Butkutė. – Manau, perspektyviausi MKL žaidėjai ateityje tikrai papildys nacionalines vyrų ir moterų rinktines, todėl stebėti juos nuo pat pradžių yra nuostabus dalykas”.

Pirma „Ateities krepšinio žvaigždės – šiandien“ laida - trečiadienį (gruodžio 7 d.) 19.15 val. per SPORT1 televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją