Atvykite kvietime nurodytu laiku

„Tikrasis“ ceremonijos laikas – pusvalandžiu vėliau nei parašyta kvietime. Tiesa? Ne, tai mitas. Kvietime nurodytas laikas buvo kruopščiai apsvarstytas ir suderintas, todėl būkite malonūs ir atvykite laiku. O jei pavėluosite, jokiu būdu įbėgę į salę nesušukite: „O Dieve! Nejaugi praleidau? Bet juk ceremonijos niekada neprasideda laiku!“ Prasideda. Kaip ir šioji, į kurią pavėlavote. Tyliai įsėlinkite ir prisėskite. Jaunieji bus dėkingi, jei atvyksite nurodytu laiku, ne vėliau ir ne anksčiau.

Atvykite su žmonėmis, kurie buvo paminėti kvietime

Ne, tai ne klaida - jaunavedžiai nepamiršo įrašyti jūsų vaikų. Ant voko nebuvo parašyta „Jums ir jūsų svečiui“, tad turėjo būti aišku, kad esate kviečiamas tik jūs.

Neprašykite didžėjaus groti jūsų mėgstamų dainų

Jaunavedžiai išsirinko didžėjų ar muzikantus, jiems sumokėjo ir aptarė dainų, kurias norės ir kurių nenorės girdėti, sąrašą. Jie nesamdė žmogaus ar grupės, kurie turėtų pildyti visus svečių pageidavimus, ir visai nesvarbu, kad jums patinka Beyonce. Ir niekada, niekada, niekada neprašykite muzikantų leisti jums padainuoti kartu, net jei manote, kad dainuojate geriau už juos.

Nesiskųskite ir nesukite jauniesiems galvų

Virėjai nespėjo laiku patiekti vakarienės? Buvo neskanu? Nieko baisaus. Tačiau visada atsiranda bent vienas žmogus, kuris ima skųstis barmenams, padavėjams, jaunųjų draugams ir šeimos nariams. Negana to, kartais jų skundų turi klausytis ir jaunieji. Negadinkite jiems šventės.

Nesiskųskite jauniesiems ir po vestuvių

Kas buvo – pražuvo. Net jei tai buvo blogiausios vestuvės jūsų gyvenime, jūs nebuvote pasamdytas būti kritiku, ir jauniesiems nereikia jūsų konstruktyvios kritikos.

Sekso nuotykis

Trumpai ir aiškiai – palaukite, kol grįšite namo. Nerizikuokite pasiduoti per vakarėlį įsiplieskusiai aistrai su nepažįstamąja/-uoju, nes gali būti labai nesmagu, jei jus užtiks kiti svečiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)