Liudininkai tvirtina, jog likus kelioms akimirkoms iki avarijos Jamagučio prefektūroje, pasigirdo „milžiniškas triukšmas“. Po to eismas greitkelyje visiškai sutriko.

Per avariją susidūrė iš viso keturiolika automobilių, tarp kurių buvo ir itin greitas „Nissan GT-R Skyline“ bei hibridinis „Toyota Prius“. Dauguma jų važiavo link Osakos prefektūros, o mažiausiai vienas automobilis – „Mercedes-Benz CL600“ – lėkė priešinga kryptimi.

Televizijos reportažuose buvo matyti visiškai sudaužyti ar apgadinti automobiliai, išsibarstę po visą greitkelį. Kai kurios mašinos po avarijos virto metalo ir stiklo šukių krūva. Keletas automobilių įstrigo tarp metalinių greitkelio atitvarų.

Stebuklu galima vadinti tai, kad nei vienas iš vairuotojų rimtai nenukentėjo, tačiau materialiniai nuostoliai bus milžiniški. Dauguma į avariją patekusių prabangių mašinų sudaužytos nepataisomai – jų savininkai tarsi košmare žiūrėjo į brangia metalo krūva virtusius savo vertinguosius automobilius. Bendra žalos suma turėtų siekti keletą milijonų svarų. Naujas „Ferrari 355“ kainuoja keletą šimtų tūkstančių svarų. Be šio automobilio avarijoje susidūrė ir kiti modeliai: „Ferrari 512”, „Ferrari 355“, „Ferrari 430“ ir „Ferrari 360“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)