Visgi šį savaitgalį JAV žiniasklaidoje nuvilnijo gandų banga, kad dėl neva ne itin geros dabartinės „Lietuvos rytos“ ekipos finansinės situacijos ir to, kad jai nepavyko prasibrauti į Eurolygos turnyrą, J. Valančiūnas į Kanadą gali būti išleistas jau šiemet.

„Raptors“ artimas šaltinis ESPN atskleidė, kad atsirado maža galimybė, jog Kanados klubas J. Valančiūno gali sulaukti jau šį sezoną. Šaltinio duomenimis, šį savaitgalį Toronto komanda susisiekė su žaidėju agentu, kad sužinotų paties krepšininko pageidavimus šioje situacijoje“, - rašoma ESPN straipsnyje „J.Valančiūnas NBA lygoje žais jau šį sezoną?“.

Tačiau Vilniaus komandos sporto direktorius Martynas Purlys paneigė tokią galimybę.

„Jonas tikrai liks „Lietuvos ryte“ iki sezono pabaigos. Taip sutarta ir mes neketiname susitarimų laužyti“, - dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė jis.

Panašią poziciją išsakė ir „Raptors“ generalinis vadybininkas Bryanas Colangelo.

„Jis turi kontraktą, pagal kurį šį sezoną dar žaidžia Lietuvoje. Daugiau neturiu ką pasakyti“, - leidiniui „The Toronto Sun“ tarė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją