Šį šeštadienį LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ poros šoko pačios rinkdamosi pasirodymo temą. Vieni tapo mafijozais, kiti įsimylėjėliais, treti – menininkais, bet Andriaus Butkaus ir Erikos Vitulskienės pora pasirinkimo originalumu pranoko kitus šokėjus – jie šoko numirėlius kompozicijoje pavadinimu „Anapus“.

Po įspūdingo numerio net žodžio kišenėje neieškanti Ieva Šimukauskienė neteko žado.

„Kas jums šovė į galvą, jūs išprotėjote, jūs pamišote likus kelioms savaitėms iki finalo. Kaip jums galėjo šauti pasikarti tiesioginiame eteryje? Buvau kraupu žiūrėti į Butkų kartuvėse“, - tūžo Ieva ir parašė vos penkis balus.

Aistis Mickevičius komentavo, kad tai – keistas pasirinkimas, žinant, kad pastaruoju metu šalyje buvo plačiai nuskambėjusių savižudybių atvejų.
Tačiau Andrių su Erika puolė ginti Vytenis Pauliukaitis.

„Vienas garsus šokėjas yra pasakęs, kad šokyje yra tik trys temos – gimimas, meilė ir mirtis. Mūsų šou – ne tik limonadas ir kisielius, čia turi teisę būti ir kitos temos“, - atrėžė diplomuotas režisierius V. Pauliukaitis ir porai parašė dešimt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją