Štai keletas mūsų patarimų.

Spalvos

Jei spalvos atėjusios iš praeito dešimtmečio, atnaujinkite jas nudažydami vieną sieną madinga ryškia spalva, arba ta spalva nudažykite vieną sieną juostomis. Sukurkite vieną dėmesio traukos centrą, kad atitrauktumėte dėmesį nuo tų vietų, kurios ne tokios naujos, kaip norėtųsi. Bet neperlenkite lazdos! (Išmeskite tas gelsvai žalsvas juostas iš galvos!)

Baldai

Naudokitės tuo, ką turite. Jei baldų apmušalai nudėvėti, apdenkite juos užtiesalais, kad atitrauktumėte akį nuo problemiškų vietų. Jei apmušalų spalva nebemadinga, problemos sprendimas lieka tas pats. Išdėliokite kelias pagalvėles, kad patrauktumėte dėmesį į jų grožį. Tik vienas įspėjimas: jei turite tiek daug pagalvėlių, kad niekas nebegali nė atsisėsti ant sofos, matyt, su šiuo patarimu persistengėte…

Grindys

Jei grindys medinės, meskite seną kilimą lauk. Tada nušlifuokite grindis, jei jos gerai išsilaikiusios, arba nudažykite, jei prastai atrodo.

Baldų išdėstymas

Norint atnaujinti kambarius, visada pravartu perstatyti baldus. Taip pat, kaip darėte su spalvomis, sukurkite geriausių baldų traukos centrą. Tai turėtų būti pirmasis dalykas, kurį pamato žmonės, įėję į kambarį. Jie net nepastebės tos bjaurios komodos kampe!

Taigi išbandykite šias gudrybes ir atnaujinkite savo interjerą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją