Lietuviai po atrankos turnyro kovoje dėl medalių 2,5:0,5 įveikė varžybų šeimininkus Lenkijos bendraamžius.

Pusfinalyje mūsiškiai pralaimėjo būsimiems čempionams Šveicarijos sportininkams.

Arti medalių jaunimo individualioje kumitė rungtyje buvo Armandas Bunius („Kentauras“) ir Mindaugas Kinderis (Panevėžio „Alfa“). A. Bunius, nugalėjęs portugalą, vengrą ir švedą, kovoje dėl medalio nežymiai nusileido sportininkui iš Austrijos. M. Kinderis, iškovojęs dvi pergales, kovoje dėl medalių pralaimėjo sportininkui iš Portugalijos. Šioje rungtyje dalyvavo 66 sportininkai.

Suaugusiųjų kumitė rungtyje po dvi pergales iškovojo Karolis Čiutra („Alfa“), Romualdas Duchnovičius ir Tomas Žilinskas (Vilniaus „Karate do“), tačiau norint iškovoti medalius suaugusiųjų čempionate, reikia laimėti 5–6 kovas.

Jaunių individualioje kata rungtyje atrankos varžybose laimėję po dvi kovas į aštuntuką ir kitą varžybų etapą pateko Tomas Skirmuntas iš Vilniaus „Karate do“ klubo ir Bernadeta Dauparaitė („Kentauras“).

Sportininkų pasirodymą vertinant balų sistema, galutinėje įskaitoje T. Skirmuntas užėmė 8-ą vietą, o B. Dauparaitė – 6-ą.

Sklandžiai dirbo LSKF rinktinės trenerių komanda Arūnas Masalskis, Ričardas Piepolis ir Mindaugas Ratkevičius. Europos čempionate teisėjavo Alfonsas Valuntonis ir Giedrė Gudzinevičiūtė.

Europos čempionato komandų kumitė rungties prizininkų apdovanojimas



Atakuoja Bernadeta Dauparaitė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją