800 kvadratinių metrų salone bus eksponuojamos dešimties Italijos gamintojų baldų ekspozicijos, tarp kurių odinių baldų gamybos lyderio "Poltrona Frau", miego ekspertu vadinamo lovų gamintojo "Flou", virtuvės baldų madas diktuojančio "Snaidero" produkcija.

"Italų dizaino namuose" bus galima rasti ne tik biuro, restoranų ir kavinių bei namų baldų, bet ir profesionalios virtuvės įrangos ekspoziciją bei "Alessi" aksesuarus.

Atnaujindami saloną, itališkų baldų atstovai suformavo atskiras erdves ekspozicijoms, įrengė naują specialų apšvietimą.

"Spekas ir Ko" savo erdviame salone neketina apsiriboti vien baldų eksponavimu - esamiems bei būsimiems klientams, architektams, dizaineriams bei šių specialybių studentams "Italų dizaino namai" organizuos pristatymus, teminius vakarus, seminarus bei diskusijas.

"Simboliška, kad, pasirinkus tokį salono pavadinimą, čia išties lyg į tikrus namus galės susirinkti visi, besidomintys dizainu bei itališka apskritai kultūra. Sieksime, jog "Italų dizaino namuose" nuolat vyktų gyvenimas, o žmonės čia ateitų ne tik išsirinkti baldų, bet ir pasitarti, pabendrauti, tiesiog pailsėti", - sako F. Cancelli.

"Spekas ir Ko" į salono plėtrą investavo 1,25 mln. litų.

Italijos gamintojams atstovaujančios "Speko" įmonių grupės, kuriai priklauso "Spekas ir Ko", "Aldaka" ir "Specus sistemos", pardavimai pernai siekė beveik 8,9 mln. litų ir buvo 6 proc. didesni nei 2002 metais.

"Spekas ir Ko", užsiimančios baldų ir restoranų įrangos prekyba, pardavimai sudarė 8,03 mln. litų ir buvo 3 proc. didesni nei 2002 metais.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją