Gydytojas Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene kvies į Indiją, verslininkė Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas – į Austriją, dainininkas Deivis ir Katerina Voropaj patars pasilikti Lietuvoje, dainininkas Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė keliaus į Angliją, aktorius Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė taps eskimais, hiphopo čempionas Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė alsuos Jamaikos dvasia, dainininkė Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis kvies į saulėtąją Kubą, o po traumos jėgas atgavęs iliuzionistas Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė – į atšiauriąją Antarktidą.

„Nors poros turėjo nemažai laiko nutarti, kuriai pasaulio šaliai dedikuos savo pasirodymą, galutinį sprendimą kai kuriems šokėjams priimti buvo nelengva: vieną dieną Amerika, kitą – Anglija, iš pradžių Izraelis, o po ilgų diskusijų – jau Austrija“, – televizijos pranešime spaudai pasakoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė. Pasak jos, Deivis ir Katerina, išsirinkę gimtinę, konsultavosi net su dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“ ilgamečiu choreografu Alfredu Kondratavičiumi.

Dvyliktojoje laidoje „Šok su manimi“ dalyvių laukia ypatingas egzaminas. „Kadangi mūsų šokėjai itin mėgsta įvairią butaforiją, kuria kartais mėgina užmaskuoti netikslius šokių žingsnelius ar klaidas, šįkart scenoje jie ras begalę skirtingų ir gana netikėtų daiktų, o jų užduotis bus – kuo tinkamiau visa tai panaudoti savo pasirodymui“, – atskleidžia N. Kavaliauskienė.

Komisijos narių gretose – kandusis choreografas Jurijus Smoriginas, griežtoji šokėja Edita Daniūtė, elegantiškoji sportinių šokių ekspertė Jūratė Norvaišienė ir paslaptingasis komisijos narys.

Ant parketo savo talentą demonstruos ne tik „Šok su manimi“ žvaigždės, bet ir TV3 projekto „Lietuvos talentai“ šokėjų kolektyvas iš Vilkaviškio – „Fresko“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją