Antradienį į VĮ „Regitra“ Kauno filialą Raudondvario plente laikyti egzaminų atvykęs vaikinas registratorei visus reikiamus dokumentus – patvirtinantį asmens tapatybę, sveikatos pažymą, pirmosios pagalbos pažymėjimą. Pasak Kauno filialo Egzaminų centro vyresniojo specialisto Ričardas Jakubčionio, registratorei Vaidai kilo įtarimas, kad prieš ją stovintis žmogus pateikė svetimą dokumentą, nes nuotraukoje buvo visai kitas pilietis.

Atvykusiems policijos pareigūnams ilgai vargti nebereikėjo – vyras prisipažino, kad mėgino vairavimo egzaminus išlaikyti už visai kitą žmogų. Paaiškėjo, kad dokumentai vairuotojo pažymėjimui gauti buvo pateikti už asmenį, šiuo metu gyvenantį Anglijoje. Šiuo procesu rūpinosi jo mergina, kuri surado žmogų, kuris išlaikys vairavimo egzaminą už užsienyje esantį vaikiną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)