Visiškai naujas „Ford“ visureigis pristatomas kaip globalus automobilis, kuris pasižymės 11 išskirtinių akcentų, kurių esą neturi nė vienas konkurentas.

„Mes naująjį visureigį vadiname „protingesniu automobiliu“, nes jis siūlo privalumus, šiandien itin vertinamus pirkėjų – ekonomiškumą, universalumą ir naujas technologijas, kurios vairavimą padaro lengvesnį ir smagesnį, o pats automobilis išsiskiria glotniu, šiuolaikiniu dizainu. Mes suprantame, kad bėgant metams vis daugiau žmonių ieško būtent tokio automobilio ir mes jiems siūlome daugiau argumentų pirkti būtent tokią mašiną“, – sakė „Ford“ grupės viceprezidentas Derrickas Kuzakas.

Gamintojų teigimu, „Ford Escape“ yra geriausiai parduodamas SUV visureigis JAV rinkoje, o jų duomenimis, kitąmet 60 proc. automobilį pirksiančių amerikiečių ieškos vidutinio dydžio mašinos arba mažo visureigio.

Tarp naujų technologijų išskiriama bagažinės atidarymo funkcija, kai tam nereiks rankų pagalbos, tik kilstelėti koją ties galiniu buferiu įtaisytu jutikliu. Automobilis taip pat turės automatinę automobilio statymo sistemą ir kt.

Apie „Ford Kuga“ variklių gamą kol kas informacijos nepateikiama, žinoma tik tiek, kad pirkėjams bus siūloma „EcoBoost“ agregatų šeima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją