Gamintojai „Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport“ pristato kaip pasaulyje greičiausią, galingiausią ir išskirtinį automobilį nudengiamu stogu. Tačiau turtuoliams iš Artimųjų Rytų to yra maža, todėl specialiai šiai rinkai sukurti trys įspūdingi modeliai.

Pirmasis „Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport“ pasižymi geltonos ir juodos spalvų deriniu. Gamintojų teigimu, tai buvo mėgstamiausios šios markės tėvo Ettore Bugatti spalvos. Automobilio kaina – 1,58 mln. eurų (5,45 mln. Lt).

Antrasis specialiai Dubaujaus parodai sukurtas „Grand Sport“ taip pat pasižymi dviejų atspalvių kėbulu – mėlynos spalvos anglies pluošto detalėmis ir aliuminio spalvos akcentais. Šis modelis kainuoja 1,74 mln. eurų (6 mln. Lt).

Už tokią pat kainą siūlomas ir trečiasis „Bugatti Veyron Grand Sport“, kuris išsiskiria naujai sukurtu deriniu – žalios spalvos anglies pluošto detalėmis ir aliuminio spalvos akcentais.

Molsheime (Prancūzija) surenkamas „Bugatti Veyron Grand Sport“ yra ribotos serijos modelis. Iš viso yra numatyta pagaminti 150 tokių automobilių, iš kurių 45 jau yra parduoti. Gamintojai pabrėžia, kad Dubajaus parodai paruošti išskirtiniai modeliai rodo, kaip klientai gali susikurti norimą „Bugatti“ pagal individualius poreikius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)