Komentuodamas savo nuotykius M. Balotelli tvirtino: „Nesu išprotėjęs, kaip kad kai kas kalba. Tiesiog kartais linksminu kitus. Tačiau visuomet esu pasirengęs prisiimti atsakomybę“.

Ir pridūrė: „Žmonės yra linkę daugiau kalbėti apie mano privatų gyvenimą, o ne žaidimą“.

M. Balotelli taip pat teigė gerokai patobulėjęs Anglijoje, į kurią atvyko 2010 metų vasarą: „Čia išmokau spausti varžovus ir vytis oponentą, kai jis perima kamuolį iš manęs. Italijos čempionato tikrai nepasiilgau, jo lygis - žemas. Tuo metu Anglijoje futbolas gražus, nuostabus ir vertas pasimėgavimo“.

Jis viliasi įsitvirtinti Italijos rinktinėje, kuriai atstovavo penkis sykius, bet įvarčių nepelnė: „Man reikia pabusti ir pradėti žaisti. Įvarčių mušimas yra svarbiausias dalykas. Pergalės taip pat svarbu, bet negalima pamiršti įvarčių. Žinau, kad galiu būti viršūnėje. Jei esu geras, tai nereiškia, jog man tik pasisekė“.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją