Tešlai:
2 kiaušiniai,
100 g miltų,
125 ml vandens,
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
druskos ir pipirų pagal skonį,
aliejus kepimui.
Įdarui:
4 bananai,
1 didelė morka,
150 g saliero,
½ raudonojo pipiro,
½ žiupsnelis svogūnų laiškų,
200 g žalio kopūsto,
20 g imbiero,
1 čili pipiras.
1) Išplakite kiaušinius kartu su kepimo milteliais, vandeniu ir miltais. Palikite tešlą pastovėti 30 minučių.
2) Nulupkite imbierą, per pusę perpjaukite čili pipirą, išimkite sėkliukes. Smulkiai supjaustykite čili pipirą ir imbierą.
3) keptuvėje pakaitinkite aliejų, tuomet pakepkite juostelėmis supjaustytas daržoves, pagardintas pipirais ir druska.
4) Pagal skonį pridėkite imbiero ir čili pipiro, pabaigoje įmaišykite ir juostelėmis pjaustytus bananus.
5) Iš jau užmaišytos tešlos iškepkite blynus. Daržoves naudokite kaip įdarą.