„Motor Trend“ pažymėjo, kad kompaktinės klasės miesto visureigis „Range Rover Evoque“ turi daug daugiau, nei tradiciškai reikalaujama iš „premium“ segmento SUV automobilio – jame sklandžiai dera sportiškas stilius ir manevringumas, praktiškumas ir tinkamumas blogesniems keliams.

„Motor Trend“ testuodamas automobilius pripažino, kad „Evoque“ tarp savo klasės automobilių pirmauja pagal stilingumą, patobulinimus ir inžinierinius sprendimus. Ypač buvo giriama išvaizda, 2.0 l keturių cilindrų variklis su turbokompresoriumi bei puikiai suderinta prisitaikanti pakaba.

„Evoque“ iškart tapo favoritu bandytų naujokų būryje. Jo kainos ir vertės santykis yra akivaizdžiai geriausias. Išraiškingas dizainas, rafinuotos manieros kelyje ir įspūdingos galimybės bekelėje nustato naują etaloną visai kompaktinių premium segmento visureigių klasei“, - pažymėjo „Motor Trend“ vyriausiasis redaktorius Angusas MacKenzie.

Žemiau galite žiūrėti siužetą apie „Motor Trend“ organizuotus „Metų SUV visureigio“ rinkimus

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją