„Pikapai yra labai svarbūs „Ford“ kompanijai. „Ranger“ yra pikapas, skirtas visam pasauliui“, – sakė „Ford“ Azijos ir Afrikos padalinių vadovas Joe Hinrichsas.

Naujasis „Ford Ranger“ komplektuojamas su vienu iš dviejų dyzelinių variklių: penkių cilindrų 3.2 l, 200 AG arba keturių cilindrų 2.2 l, 150 AG agregatu, arba benzininiu 2.5 l, 165 AG varikliu.

Pietų Afrikoje gaminamas „Ford Ranger“ bus pristatomas į 148 rinkas. Šio modelio gamybos apimtys padalinyje sieks 110 tūkst. vnt. per metus. Ketvirtadalis jų liks šalyje, o likę bus eksportuojami daugiausiai į Europą ir kitas Afrikos valstybes.

Per metus „Ford“ parduoda apie 275 tūkst. „Ranger“ automobilių visame pasaulyje. Šis pikapas taip pat gaminamas Tailande ir Argentinoje, o parduodamas 180 šalių.

Kitų metų pabaigoje „Ford“ nutrauks „Ranger“ prekybą Šiaurės Amerikoje, kur šis modelis buvo parduodamas 30 metų. Gamintojai tokį sprendimą priėmė dėl to, kad „Ford“ pradėjo diegti ekonomiškus „EcoBoost“ variklius į didesnius už „Ranger“ F-serijos pikapus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją