Šią informaciją portalui DELFI patvirtino LMKL vadovė Audra Ginelevičienė, kuri apgailestavo, kad dabar čempionate varžysis jau tik aštuonios komandos.

„Kaip tai vertinu? Žinoma, kad neigiamai. Pirmas dvi savaites pokyčių tvarkaraštyje ir varžybų sistemoje gal ir nebus, tačiau vėliau tikriausiai teks šaukti lygos susirinkimą“, - kalbėjo A. Ginelevičienė.

„Krepšinio klubas „Laisvė“ apgailestaudamas informuoja, kad dėl finansinių priežasčių negalės dalyvauti naujajame 18-ame LMKL čempionate. Skubios finansinės pagalbos buvo prašyta vienos firmos pagrindinio akcininko, kuris, pažadėjęs suteikti finansinę paramą, vėliau pareiškė, jog dėl firmoje patiriamų finansinių problemų klubui „Laisvė“ galės padėti tik po Naujųjų metų.

Šiuo metu klubas „Laisvė“ alternatyvių finansinių rėmėjų neturi, o skolintis, iki kol bus suteikta finansinė parama, atsisako“, - skelbiama A. Kuliešiaus įteiktame rašte.

Tokiu būdu 18-ame LKL čempionate kovos šios komandos: Kauno „VIČI-Aistės“, Klaipėdos „Lemminkainen“, Utenos „Utena“, Kauno „LKKA-Aistės“, Vilniaus „Kibirkštis-Tichė-Iki“, Šiaulių „Rūta“, Kauno rajono „Sirenos“ ir Marijampolės „Sūduva“.

LMKL informuoja, kad pasikeitė Vilniaus „Vilnius-MRU“ komandos pavadinimas. Nuo šiol vienintelė Vilniaus komanda, žaidžianti LMKL čempionate, vadinasi „Kibirkštis-Tichė-Iki“.

LMKL kovos vyks penktadieniais ir šeštadieniais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją