Po kardinalių projekto “Misija - grožis” pokyčių Audronė pražydo iš naujo. Atjaunėjusi kone 15 metų, moteris netgi paskelbė, kad ieško naujo širdies draugo.

Labiausiai Audronė kompleksavo dėl išbyrėjusių ir sugedusių dantų, kuriuos kruopščiai gydė ir vietoj trūkstamų dantų implantus sudėjo odontologų komanda. “Vilniaus implantologijos centro” gydytojai moterį išleido su plačia, tviskančia šypsena. Plastikos chirurgai Audronei atliko vokų ir antakių pakėlimo operacijas, taip pat persodino riebalų iš pilvo į skruostus, kad šie taptų putlesni.

Atjaunėjusi “Misijos - grožis” dalyvė dar labiau sužibėjo po Kęstučio Rimdžius stiliaus pokyčių. “Man labai patiko Audronė - jai tikrai neduočiau tiek metų, kiek yra. Atrodo puikiai, išlaikiusi gražią figūrą ir nuoširdžiai priėmė kiekvieną patarimą ir pastabas. Ji - labai šiltas žmogus ir tikrai labai išgražėjusi”, - sako stilistas K. Rimdžius.

Balsuokite už Audronės pokyčius!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją