„Prieš pradėdami taikyti patarimus iš knygos, pasikonsultuokite su gydytoju“, – rašoma pirmame knygos „4 valandos kūnui“ puslapyje. Keista, juk autorius pataria, kaip tapti lieknesniems, sveikesniems ir patrauklesniems, o ne siūlo atlikinėti gyvybei pavojingus eksperimentus.

33-erių autorius dalinasi patirtimi, kaip atsikratyti antsvorio, pasakoja, kaip neribojant maisto, nesustorėti, kaip pamiegojus dvi valandas jaustis žvaliems ir pailsėjusiems, o svarbiausia – kaip panaudojant 4 virtus kiaušinius, pagerinti seksualinį gyvenimą ir padovanoti partnerei 15 minučių trukmės orgazmą. Įprastai skaitytojai skeptiškai reaguoja į tokius pažadus. Kaip ironizuoja straipsnio laikraštyje „Die Welt“ autorius, ypač skaitytojai iš Vokietijos - mąstytojų, rašytojų, kritikų šalies.

Na, bet T. Ferrissas – žmogus, kuris sveria savo fekalijas, kad išsiaiškintų, kiek suvalgyto maisto pasisavino organizmas arba 20 minučių guli vonioje su ledais, kad paspartintų riebalų deginimo procesą. T. Ferrissas labai populiarus tarp jaunimo – socialiniame tinklalapyje „Twitter“ yra apie 300 tūkst. jo gerbėjų.

„Vadovaujantis posakiu, kad kiekviena tauta gauna tokį dvasinį vadą, kokio nusipelnė, galima teigti, kad T. Ferrissas – eros, pakeitusios dvasinių ieškojimų ir susidomėjimo joga erą, vadovas. Jį domina realūs rezultatai, o ne vidinė šviesa“, – reziumuoja straipsnio autorius.

T. Ferrissas – ne gydytojas, ne mokslininkas, ne psichologas, o aktyvus faktų rinkėjas ir sumanus pardavėjas. Tai jo sėkmės pagrindas. Kurdamas 15 minučių orgazmo techniką, jis pasikvietė pasikonsultuoti pornoaktorę. Ji paaiškino jam moters genitalijų sandaros subtilumus, rašoma straipsnyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)