Faktai

Daphne gimė 1967 metais alaus daryklų paveldėtojo Jonathano Guinesso ir prancūzų gražuolės Suzanne Linsey šeimoje. Daphne užaugo Anglijoje ir Airijoje, o vasaras leisdavo Ispanijoje, kur plaukiodavo omarų pilname Salvadoro Dali baseine.

Devintojo dešimtmečio pradžioje Daphne gyveno Niujorke, kur jos sesuo Catherine Guiness dirbo Andy Warholo asmenine asistente.

1987 metais Daphne ištekėjo už Spyros Niarchos, graikų magnato Stavros sūnaus.

„Ištekėjau devyniolikos, - sakė ji „The Daily Telegraph“. - Jauna, tiesa? Tai kvailystė, bet juk tai meilė. Buvau labai įsimylėjusi ir nemačiau jokios priežasties, dėl ko turėčiau netekėti.“

Kalbama, kad po skyrybų jos kišenė pasipildė 20 milijonų svarų.

„Dieve, vedybinis gyvenimas, jaučiausi lyg uždaryta narvelyje“, - skundėsi ji „The Times“. Su Spyros ji susilaukė trijų vaikų – Nicolo, Alexis ir Ines.

Savo draugę ir įkvėpėją, anuometinę mados ikoną Isabellą Blow, kuri viešumon iškėlė dizainerį Alexanderį McQueeną, ji sutiko pusseserės Maureen gimtadienio vakarėlyje. Jos dirbo kartu mados industrijoje, kol vieną dieną pasiekė žinia, kad Isabella nusižudė...

„Aš ją mylėjau, - sakė ji „The Daily Telegraph“. - Pasiilgstu jos kasdien. Negaliu patikėti, kad jos nebėra. Ji buvo tokia dosni ir tokia linksma.“

2007 metais kartu su „Dover Street Market“ D.Guinness sukūrė savo drabužių liniją, pavadintą „Daphne“. 2008 metų gegužę surengė savo drabužių aukcioną ir gautus pinigus paaukojo „Womankind“, labdaringai organizacijai, siekiančiai pagerinti moterų besivystančiose šalyse gyvenimo kokybę.

2009 m. ji prisidėjo kuriant vardo kvepalus su „Comme des Garcons“: „Man patinka bažnyčių, molio ir samanų kvapas. Man patinka žemiški kvapai, gintaras ir tuberoza“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją