Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Frederickas House`as ir Kęstutis Šeštokas, pelnę atitinkamai 22 ir 18 taškų.

Pirmuosius du ikisezoninius mačus "Lietuvos rytas" rugpjūčio vidury žaidė Estijos sostinėje, kur 73:89 pralaimėjo Rusijos rinktinei bei 88:64 sutriuškino Estijos komandą.

"Šiaulių" klubui tai antrosios priešsezoninės rungtynės. Pirmąjį susitikimą Klaipėdoje šiauliečiai 80:86 pralaimėjo Kazanės "Uniks" (Rusija) penketukui.

Taip pat paaiškėjo, kad Vilniaus "Lietuvos rytas" amerikietį įžaidėją Aaroną Lucasą Izraelio elitinės vyrų krepšinio lygos Raananos "Bnei Hasharon" komandai tik išnuomojo.

Vilniaus ekipos trenerio Vlade Djurovičiaus žinioje buvo keturi užsieniečiai - amerikiečiai A.Lucasas ir Frederickas House`as, bosnis Haris Mujezinovičius bei latvis Robertas Štelmaheris. LKL nuostatai leidžia rungtynėms registruoti tris krepšininkus iš užsienio, todėl V.Djurovičius nutarė legionierių nekaitalioti ir pasilikti tris iš jų, praneša klubo svetainė internete.

Amerikietis Izraelio ekipai išnuomotas vienam sezonui.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją