Dizaineris, kuris nuolat plečia mados sąvokos ribas, šį kartą demonstruoti kolekcijos pasikvietė ir paprastų moterų ir merginų, kurių kūnus puošia ne viena tatuiruotė. Be to, viskas, kas vyko už podiumo kulisų, buvo puikiai matoma žiūrovams, kurie savo akimis galėjo stebėti stebuklingą paprastų moterų ir merginų virsmą podiumo karalienėmis.

Kolekcijos demonstravimą pradėjo JAV modelis Karlie Kloss, o tuo metu faktus apie rūbus skaitė orų mergaitė iš Prancūzijos Charlotte Le Bon. Neskambėjo jokia muzika. Mados kolekcijų pristatymai senais laikais vykdavo būtent taip – mados žurnalistams, smalsuoliams ir potencialiems pirkėjams demonstravimo metu buvo garsiai pasakojama apie kolekciją.

Tatuiruočių ornamentus atkartojo ir patys rūbai. Tatuiruotėmis puošti plonyčiai audiniai kūrė iliuziją, kad šie kūno piešiniai iš tiesų priklauso juos demonstruojančioms manekenėms.

Klasikinio kirpimo švarkai vilkėti prie laisvai krintančių kelnių, dominavo balta ir juoda spalvos, derėjusios ir su pastelinių atspalvių audiniais. Manekenių šukuosenos priminė penktąjį dešimtmetį populiarų „pin-up“ merginų įvaizdį. Tatuiruotės ir kūną puošiantys auskarai šiam įvaizdžiui suteikė blogos mergaitės prieskonio.